top of page
image00139_edited.jpg

Over Shamrock Dance

Shamrock Dance is een gloednieuwe dansschool in Rotterdam. Én, het is de enige Ierse dansschool van de stad! Je krijgt les van een professioneel danseres met meer dan 20 jaar ervaring in Ierse dans.

De eerste les is gratis! Meld je snel aan en ontdek het zelf.

Ierse danslessen

Bij Shamrock Dance

Ierse danslessen bij Shamrock Dance zijn heel afwisselend: je leert namelijk verschillende stijlen van Ierse dans. Zo leer je elegant en sierlijk dansen op de soft shoes, en leer je ritmisch tappen op de heavy shoes. Bij Shamrock Dance train je een gedeelte van de les op je eigen niveau, daarom houden we de groepen klein (max. 10 tot 12 leerlingen). Je leert dansen zoals in bekende shows als Riverdance, maar ook de techniek van wedstrijddans komt aan bod. Natuurlijk mag je zelf bepalen of je daadwerkelijk meedoet aan wedstrijden. Niets is verplicht, alles mag!

image00058_edited.jpg

Over Ierse dans

Ierse dans is, de naam zegt het al, dé dansstijl uit Ierland. Maar een basic volksdans? Dat is het zeker niet. Ierse dans is technisch, ritmisch en bovenal een sport waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, explosieve spierkracht en lenigheid.

​Ierse dans werd populair door de show Riverdance, tijdens de pauze-act van het Songfestival in 1995. Inmiddels zijn er veel grote en kleine shows en is ook het wedstrijddansen nog populair. Ierse dans doe je zowel solo als in een groep. Zo kun je trainen op je eigen niveau én heb je de gezelligheid van samen dansen.

Locatie

Sportcentrum De Wilgenring

Melanchtonweg 70

3052 KV Rotterdam

Telefoon

06-13724741

E-mail
Connect
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page